Ridlektioner

Vi erbjuder ridlektioner med olika svårighetsgrad och innehåll. Vi utgår alltid från den akademiska ridkonsten. Lektionerna varar i 45 min och priset är 450 kr för vuxna (från 16 år) på våra hästar och 350 kr på egen häst.  Ridlektioner för barn 300 kr. På ridbanan eller i skogen. 
Jag undervisar även på bortaplan. Då tillkommer körersättning. 

Kroppsmedveten ridning: Lär känna din egen kropp och hur du använder den i ridningen. Lär dig att med små hjälper få hästen att använda sin kropp.

Turridning: Spendera ridlektionen på tur ute i våra vackra omgivningar. För nybörjare finns det möjlighet att rida i lina efter erfaren ryttare för extra trygghet. Ger möjlighet för naturupplevelse utan att behöva lägga lika mycket fokus på hästen.  Tur i skogen på våra hästar 350 kr/h.

Särskilda träningsdagar/helger: Ibland anordnar vi särskilda kursdagar eller helger med olika inhyrda tränare då det går bra att deltaga med egen eller lånad häst. Följ oss på facebook för att inte missa något. Klicka på Facebookloggan (F:et) längst ner på sidan. Vi finns även på Instagram som @lyckansgardlinda.

Hyra ponnymys: Info kommer

 

Första gången kan det kännas tryggt med någon som håller i hästen

Elever i alla åldrar är välkomna

Det handlar om att våga

Vi erbjuder även mysiga uteritter i vår vackra närmiljö